Monday, February 7, 2011

PELAMIN SAHZU AZMIRA & MOHD TAUFIQ

assalammualaikum
yeah tanggal 29.01.2011
bertempat di seksyen 20 Shah Alam
dikediaman Polis
naiklah pelamin seorang daripada kawan sekolah rendah a.k.a sehingusan
SAHZU AZMIRA dan MOHD TAUFIQ
alhamdulillah
akhirnya naik juga pelamin dua mempelai ini
yeah penceritaan hari tu mmg seronok ( apa aku merepek ni )
kalo nk diikutkan thtday 3 kereta nak gerak saing
atpi al kisah masing2 nak beli hadiah so jln sndiri2
1st smpai opkos miss ERMA AMIRA
12.30
gigih smpai awal lapo sangt ke
hauahaha
2nd KR ne sorg hampeh kejap kata lmbt tapi grk awal la plak
last sekali baru aku ( sapik ) sebb tersesat
kalo x sesat dh smpai awal dh tau ( hahahha bajet giller )
tapi x kisah la yang penting masing2 sampai dengan selamat
agak r terharu jugakkan sebb mereka sanggup tggu aku smpai baru mkn sama2
terharu hati ini ...sob3 ( tgn di dada mata ke atas )
al kisah ERMA bawapasangannya
FAZILApula smpn kekasih ...
KR xnk tnjuk pasangan
PINKY xtau la
ALEN xsabar nak KAWEN KATANYA
HALIMATUL xtau agi
wan kembali dngn AYU...MYB LA ....=p
reha senyap tapi senyum
SYAROL xclaim wayang ngn ATIQAH lagi
AKU pula ... membawa kenalan baru ... =P

tapi thtday mmg seronok sebb ketawa dpd siang smpai mlm
APEK katanya nak ikut tapi x jadi
BRO xkn awek x bg xnk ikut??...
adeh mmbe2 kot lama x jmpe
jgn marah yew..kami gurau senda sahajaw...=P

LAST sekali
KAMI WARGA EX SKPT 1 MENGUCAPKAN SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA
SAHZU AZMIRA DAN MOHD TAUFIQ
moga kekal sehingga ke akhirnya

so WHO'S NEXT?????
















review by ; fieq 89



Sunday, January 2, 2011

fieq89 2010 review ...

assalammualaikum guy's
hahaha
2011 sudah pun membuka tirai setelah selesai 2010
apakah azam anda semua tahun ni???
ahahhaa azam aku cm biase nak langsaikan azam tahun lepas dan yg lepas
muahhahaa
jadi selamat tahun baru kepada semua rakan sebaya sehingusan yang di sayangi selalu ( welk )
jadi aku harap korg semua berjaya dalm bidang masing2
rasanya kepada mereka yang buat diploma dah abeh dah kan or hampir nak habis
apa2 pun ucapan ribuan tahniah kepada yang dah abeh belajar
yang masih belajar tu teruskan usaha anda semua semoga berjaya habis dengan cemerlang...insyaallah
jadi kat cne aku sediakan beberapa gambar apa yg berlaku kat aku sepanjang 2010 ne
kerja2 apa yg aku buat sampai SIBUK sangat kan
kepada KR , IJAM , NAPI ,NAQUIB and SAPIK
maaf xdpt nak join korg lepak2 sebb aku really busy
lagi 2011 ne mcm2 dah tersenarai dalam buku calender aku ni
aish penuh
ada masa free tu pun untuk reht and balik rumah
insyaallah akan ku kosongkan pada mana2 yg x ptt
btw akn dtg aku ada buat show xd la besar sanagt tapi harap kepada yang ada di area KL ne dpt dtg tgk..insyaallah aku leh spprt tket masuk cume kne inform la kalo nak datang
aku akn post juga kat blog ni
btw miss u guys...tc....







showcase jabatan tari UM kat perdanasiswa UM
hahahha aku menari 4 tarian
boleh d katakan 6 kali muka aku kuar masuk ( cm xmalu je )
penat tp seronok


budak batch aku...sekali lagi nak bgtau aku paing muda hahahahaa
mula dengan 6 org lepas sorg xnk blaja lagi
tggl la kami berlima
pmpn sorg dh berpunye sorg lagi ibu ak 5
weeeee
lelaki aku je belum berpunye ( motif sgt ... )
ahahaahha
lain2 tu duda
katanya...huahahha


pow not wow choreographer revathi
tutor aku kat UM untuk paper pelaziman dan jazz
hahaha die mmg energy tahap dewa...aku bboy dulu pun xsesemput menari piece die
best sgt...ne masa short and sweet kat KLPAC...xdpt final tp kitrg enjoy mnri..heee


iqra'...choreographer khairulazhar
senior aku kat jabatan tari...one of choreographer dalam mari menari untuk ari kalo xsalah aku
piece ne tentang 3 orang kawan yang mempelajari ilmu agama pada awalnya namun apakah ilmu itu digunakan kejalan yang benar atau salah...apakh 3 org kawan ne akan dapat mempraktikkan apa yang di pelajari...tapi salah seorng dripada mereka bertiga hanyut dengan hasutan syaitan dan godaan wanita dengan terjerumus ke lembah maksiat..tpi dua org lagi kawan itu tak terlepas dpd hukuman kerana bersubahat dan tidak menashti kwn yg dah terpesong itu....
tu laki bawah kain kalo degil masuk dalam kain...
hauahahaha
menari sampai smpaikan mesej.....=)

laki ... lucky ... coreographer khairulazhar
senior aku juga..masa ni untuk short and sweet juga
alhamdulillah menang....
piece ne pasal kekuatan seorang lelaki
namun hidup lelaki tak akan lengkap tanpa pengisiannya daripada seorang wanita
sehebat mana lelaki itu tidak akn sempurna tanpa wanita...
seksi kan...hahahaha...malay contemp kot...tAF X..mcm pendekar...hauhahaa

trojan ... choreographer muhaini ahmad
tutor aku kat jabatan tari...aku menari piece die ne untuk exm die...alhmdllh aku buat mana yang mmpu sahaja...piece ne tentang kekejaman seorang lelaki terhadap wanita...hanya mahukan wanita sebagai kepuasan dan menyeksa mereka....aku menjiwai watak lelaki dayus...kononnye
hanya dalm piece ne je..tp luar aku baik/......welk

fade.. choreographer sukarji sriman
lec aku kat jabatan tari
perform kat surabaya indonesia
1st time beb buat show pergi free..ahahaha sronok
tapi piece ne la paling lama and nonstop..tekak kering masa mnri piece ne
tap enjy kot sbb pengalaman jauh kot..ahahah



actually banyak lagi yang aku nak post
tapi pada aku inilah antara paling best yang aku lalui sepanjang 2010
sebb semua yang aku buat ni adalah benda baru dalam hidup aku
walaupun selalu menari tapi tarian yang kat atas ne semuanya baru aku belajar...
btw thts all the best review from me of 2010
wht about u guys???
tc
hve a nice day guys....
HAPPY LOVELY NEW YEAR TO ALL OF U ..... =)

Tuesday, December 28, 2010

PENUTUP

assalammualaikum semua
hahaha
lama dah xupdate blog ne
penceritaan pun dah stop sebb belom ada cerita baru
and masing2 tengah busy...
next reunion
insyaallah akn di buat
dalam beberapa tahun akan datng
hahahaha
so kepada sesiapa yg dah nak bertunang ke berkahwin ke
post la update dekat blog ne sebagai jemputan atau text kat hp and tagged pic kt fb

huhuhuuh
2010 sudah nak sampai ke penghujungnye
so apakah azam anda semua tercapai???
so share kan la kat blog ne
salam rindu kepada semua...=)

fieq89

Monday, November 8, 2010

GOOD LUCK GUYS ...


ITS BEING LONG TIME X POST APA2 KAT BLOG NE
I'VE BEING BUSY WITH MY WORK SHOW'S , STDY AND EVRYTHING
BUT ALL MY ACTVTY SUDAH DI POST KAT BLOG SNDIRI

BTW GOOD LUCK TO ALL YANG NAK EXM OR TGH EXM
WISH U GUYS ALL THE BEST BEBEH
SMPAI MASA KITA SEMUA JUMPA LAGI
SALAM .....




BY : FIEQ89



Sunday, October 31, 2010

Exam




Salam...
Guys...
Lama xsinggah blog nie...
Menjelang mggu exam nie, faz nak wish
"GUD LUCK n ALL DA BEST"

Semoga peroleh keputusan yng cemerlang dlm peperiksaan...

LOvE aLL
-faz




Monday, September 6, 2010

BATAL PUASA EVENT ....











bertarikh 5 september 2010

bertempat di Restoran Nelayan Kuala Lumpur

berlangsungnya majlis berbuka puasa

bekas pelajar SKPT 1

kehardiran paling tinggi daripada event yang sebelumnya

bermacam ragam

bermacam gaya

kalau dulu diam

sekarang becok

kalau dulu senget
sekarang gatai

kalau dulu single

sekarang dah bertunang
kalau dulu bersama

sekarang dah bersahaja

memang bermacam ragam

alhamdulillah

masing2 berjaya dalam hidup sendiri

thnkz to mr. KR who organized this event

also thnkz to Erma who tagged the pic to some of it we cnt remember

kemungkinan pada masa akan datang

event ini akan diadakan dengan gaya yang berbeza

dengan lebih banyak masa

dengan lebih banyak bilangan (insyaallah)

dengan lebih banyak aktiviti

dengan lebih meriah

so guys start keep some of ur money for the next event

last plzz do cntct each other
keep cntct even just 1 msg permonth

until next time

salam ....

fieq89 ...=)






















Sunday, August 15, 2010

BREAKING FAST EVENT 2010

majlis berbuka puase bagi semua bekas pelajar sekolah rendah kebangsaan padang tembak 1....kepada semua yg sama batch di jemput hadir bg meramaikan event ne....

payment = rm 30 per person
food = steamboat , bbq n lain2...


harapkan 30 hengget ne korg x berkire...hahaha...kkire ini sebagai reunion...kepada yang berada di luar KL boleh dtg dan tumpang di rumah kwn2 kita yg ada kat kl ne....so dtg la ye...menghrapakan sgt semua dtg...cikgu2 juga di jemput hadir........tq...=)

kalo korg rasa rajin leh bawa hadiah untuk tuka2 hadiah sebagai penghargaan...heeee...kalo rjin la...ahakz...apa2 akan di update kemudian....

place by Kr
budak by ME

from
fieq89